eden mor compilation.redirected here pornance.net hot blonde slut is surrounded.
two lovely horny blonde babes. www.fuck-videos.net brunette beauty wild anal sex.
zettaporn.com
Presentació

El CLUB HOQUEI MOLINS DE REI neix oficialment l’any 2021.

Tot i ser un club de nova creació, la seva essència es remunta a fa més de 70 anys, doncs va ser durant la dècada dels anys 40 quan es va jugar el primer partit d’hoquei patins a la vila de Molins de Rei.

El nou CLUB HOQUEI MOLINS DE REI surt de l’escissió de la secció d’hoquei Patins del C.E. Molins de Rei, del qual formava part des dels seus orígens l’any 1977.

És durant els anys 80 quan l’hoquei patins Molinenc viu la seva època més daurada, doncs aconsegueix competir a primera Divisió Nacional (actual OK lliga) i durant alguns anys es manté viu en les màximes categories de l’hoquei nacional i estatal.

Des dels any 90 fins a l’actualitat, l’hoquei molinenc ha tingut els seus equips sèniors entre la primera i la segona divisió catalana. La seva filosofia ha acabat focalitzant-se en la formació dels equips base.

Degut als canvis constants que viu el món de l’esport, i més concretament l’esport de base i formació, els integrants del, ja desaparegut, CE Molins de Rei, entenem que cal fer un pas més per tal de mantenir la pràctica esportiva de l’hoquei a Molins de Rei. És per això que prenem la decisió de crear el CLUB HOQUEI MOLINS DE REI; d’aquesta manera, tots els esforços aniran centrats en les necessitats i especificitats de la pràctica esportiva de l’hoquei patins i podrem tenir l'agilitat en la presa de decisions que més beneficiïn al nostre esport.

Els nostres valors

El CLUB HOQUEI MOLINS DE REI ha fonamentat la seva creació en la defensa d’uns valors educacionals i esportius com a marc principal de la seva responsabilitat.

Formem persones abans que esportistes. És el nostre principal motiu formador. El desenvolupament dels nostres infants depèn del model de la formació esportiva que els donem. La llavor que plantem ara la recollirem com a societat en general en un futur.

La igualtat com eix principal. La igualtat d’oportunitats, no entén ni de gènere ni de qualitat esportiva. Tots tenim el mateix dret a jugar.

El resultat d’un partit no ens importa. Sens dubte el resultat d’una competició no té cap pes en el nostre procés formatiu. No tenim exigències "resultadistes" fins a les categories de Junior-Sènior.

Gestionem les victòries i les derrotes. Aprenem a gestionar les victòries, des del respecte a la resta d’equips; de la mateixa manera que entenem la derrota com un pas més en la nostra formació com a esportistes i persones.

Som un equip. En el nostre club, tots som igual d’importants. Esportistes, monitors, entrenadors, junta directiva, pares... Tots formem par t de l’engranatge de funcionament d’aquesta estructura.

Formem formadors. És un altre eix que considerem imprescindible. Els nostres esportistes actuals també seran els nostres formadors futurs. Invertim el temps i els esforços en la seva formació.

Gaudim de l’esport. Finalment, i el més important, volem fer tot això gaudint al màxim del nostre esport preferit.

El nostre Escut?

Quan vàrem començar a treballar amb la imatge que volíem mostrar, vam enumerar quines referències o objectes havíem de tenir present per tal d’obtenir una imatge corporativa de club que ens representés a tot el col·lectiu de l’hoquei Molins de Rei.

Era imprescindible que hi aparegués algun objecte molt representatiu del nostre esport, en aquest cas, un Stick d’hoquei.

Per tal de respectar els nostres orígens i la nostra localització, volíem una referència icònica de la nostra vila, al final vam optar per la Roda de Molí.

També consideràvem important, a nivell nacional, que tinguéssim representat el País que representem, de manera que tenim la nostra Senyera a l’escut.

I per tal de lligar tot això, volíem que s'integrés dins del marc d’una porteria d’hoquei patins, i la tenim representada en l’angle superior dret, en forma d’Escaire de porteria.

Per últim, volíem que l’escut tingués molta força visual, de manera que la iconografia que hi sortís fos molt marcada, i per això les nostres inicials de Club Hoquei Molins de Rei.

Escut CHM

L'escut ha estat creat pel molinenc Miquel Pellicer.

Com vestim?

A l'hora de decidir quins colors haurien de ser els que ens representessin a nivell competitiu, hem volgut fer una picada d’ullet a la història de l’hoquei patins de la nostra vila i, al mateix temps, integrar els colors històrics de l’esport molinenc a la nostra samarreta.

És per això que recuperem la “quadribarrada”, que ja defensen molts altres esports de la nostra vila, i que ja havia estat una gama utilitzada per l’hoquei molinenc en els seus inicis.

Primera Equipació

Pantalons de la Primera Equipació

Els nostres sponsors

Automotrac
Barovari
Escola Universitària Formatic Barcelona
Genial
Orthodent Sant Feliu
Proyección Imer
mrleaked.net elizabeth is masturbating.
omgbeeg.com cum shot inside of a cute girl.